Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 31 Mart seçimlerden sonra Bafra'nın 139 mahallesinde göreve başlayan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

İş birliği vurgusu yapan Başkan Kılıç, 'Biz Bafra Belediyesi olarak hizmetlerimizi zaten yapacağız ama Büyükşehir Belediyesinin desteği ile daha başka hizmetler de yapacağız. Daha seçim biter bitmez görüşmelerimizi başlattık. Vatandaşlarımızı dinlememiz, istek ve dileklerini almamız lazım. Hep beraber konuşup sorunları çözmeye çalışacağız. Ancak bu şekilde başarılı oluruz. Belediye seçimlerinin yanında muhtarlarımız da iyi yarıştı. 59 muhtarımız değişti. Seçilen tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Zaman zaman böyle toplantılarımızı yapacağız, meselelerimizi istişare edeceğiz. Bafra'ya en güzel hizmeti yapmaya çalışacağız' ifadelerini kullandı.

AYRI GAYRI YOK

Programda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, 'Bizler milletvekili olarak belediyelerimizin çalışmalarının her zaman yanındayız. Hizmetleri yerine getirirken belediye başkanımızın da değindiği gibi milletvekilleri, teşkilatlar ve yerel yöneticilerimiz bir ve beraber olarak güzel hizmetlere beraberce imza atacağız. Ayrı gayrı yok. Hepimizin hedefi şehirlerimize, halkımıza hizmet etmek. Gönüller, memlekete hizmet için atmalı. Onun için el ele vererek çalışacağız. ' şeklinde konuştu.

Programın sonunda muhtarlar, Başkan Kılıç'ın doğum günü olması dolayısıyla sürpriz yaparak Kılıç'a pasta ikram etti.