Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, play-off öncesi takımı her anlamda hazırlamak için çalıştıklarını söyledi. Uyar, "Tabiki hepimizde direkt olarak şampiyon olamamanın üzüntüsü vardı. Bunu biz profesyoneller çabuk üzerimizden attık ve yeni hedefe kilitlendik. Artık mazereti olmayan bir seriye başlayacağız. İnşallah da play-off sonunda hedefimize ulaşıp, bir senenin heba olmaması için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

HEDEF 73 PUAN

Yücel Uyar, "Bizim hedefimiz ligi 73 puanla bitirmek yani Sakaryaspor'u da yenmek. İnce hesaplar peşinde değiliz. Şu sırada bitirirsek rakibimiz bu olur gibi bir düşüncemiz yok. Nasıl olsa herkesle oynayacağımız için eşleşmeler o kadar önemli değil. Samsunspor iki kez play-off finali kaybetmiş bir takım. Bu durum bu yıl tersine dönecektir. Play-off müsabakalarının da iddialı ekibiyiz. Kadro kalitemiz ve imkanlarımız bunu gösteriyor" dedi.

MENTAL HAZIRLIK

Son olarak camiaya seslenen Uyar, "Biz profesyoneller olarak üzerimize düşeni yapacağız. Tesislerde fiziksel çalışmaların yanında mental toplantılar da yapıyoruz. Bu anlamda her anımızı futbolcularla geçirmeye başladık. Başkanımız İsmail Uyanık da bizlerin destekçisi. Bizi sevenleri, destekleyenleri, taraftarlarımızı, camiamızı üzmemek ve onlara bir şampiyonluk hediye etmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu süreçte herkes de bizim yanımızda olsun."