Yerel yönetimler bünyesinde Ankara Koordinatörü olarak görevlendirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'a, hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

VAKİT KAYBETMEK YOK

Hiç bir şeyin büyük ve güçlü Türkiye davasından daha önemli olmadığının altını çizen Yılmaz, " Türkiye'nin geleceği noktasında hiçbir ihmale, aksamaya fırsat vermememiz gerekiyor. Büyük ve güçlü, tam bağımsız, üreten, kalkınan, her alanda örnek gösterilen bir Türkiye hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bunun için çok çalışmamız gerekli. Ülkemiz için büyük sevda yolunda, yine büyük hedefler koyduk. 2023, 2051, 2071 hedeflerimiz ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Biz büyük hedefler koydukça, ülkemizin geleceğini ipotek altına almak isteyenlerin saldırıları, kirli oyunları da artmaya başladı. Ne yapılarsa yapılsın ortaya koyulan hedeflerin hiçbirinden halkımızın büyük desteğiyle hiçbir şaşma olmayacak. Koşar adım ilerleyeceğiz" diye konuştu.

AKSAKLIĞA FIRSAT YOK

Yerel seçimlerin ardından Cumhur İttifakı belediyelerinin hiç vakit kaybetmeden hizmet noktasında örnek teşkil edecek çalışmalara başladığını ifade eden Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir aksamaya da fırsat vermeden halkla kucaklaşarak, her alanda kalkınma ve hizmetin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.