AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Belediye Başkanı Halil Kalaycı'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Orhan Kırcalı'ya Ak Parti İlçe Başkanı Sertaç Can ile yönetimi, Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yılmaz ile yönetimi, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz da eşlik etti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Başkanlık görevinde Ayvacık Belediye Başkanına kolaylıklar dileyen Kırcalı, "31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın büyük desteğiyle seçilen Belediye Başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Başkanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağına inandığım Halil Başkanımız önümüzdeki 5 yıl içerisinde gönül belediyeciliğini en mükemmel şekilde icra edecektir. Yapacağı hizmet ve çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum. İnanıyorum ki Ayvacık turizmden tarıma, spordan eğitime kadar her alanda marka bir ilçe haline gelecek. Halil Başkanımız bu vizyona, güce ve enerjiye sahip biri. Ben kendisine görevinde başarılar diliyorum. Başkanlığının vatana, millete hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

EMANETİN BİLİNCİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, "Vatandaşlarımızın bizlere vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece bilincindeyiz. Önce Allah ne derse, sonra halkımın çoğu ne istiyorsa onu tespit ederek çalışmalarımızı o yönde yürüteceğiz. Ayvacıklı vatandaşlarımıza hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için aklımızdan yorulmayı silerek var gücümüzle çalışacağız. Her şeyden önce halkımızın mutluğunu, huzurunu ve refahını sağlamayı amaçlıyoruz" sözlerini kaydetti. Daha sonra Belediye Başkanı Halil Kalaycı Milletvekili Orhan Kırcalı'ya çalışmalar hakkında brifing verdi.