Yeşilyurt Grup tarafından tüm çalışanların katılımıyla iftar programı düzenlendi. Sheraton Samsun Otel'de gerçekleştirilen iftarda çok sayıda personel yer aldı.

BU SOFRALARDA ALIN TERİNİZ VAR

İftar sonrası çalışanlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt, 'Bir aile şirketi olan Yeşilyurt Grup, 100 yılı aşkın bir süredir milletimize hizmet veriyor. Elimizden geldiği kadar dürüst olmaya ve kazandığımızın hakkını vermeye çalıştık. Kazancın da helalini kabul ettik, helal olmayan kazancı da kesinlikle kabul etmedik. Sanayiye 1980'de başladık. O zamanlar günde 5 ton ve 40 ton olan sanayi üretimimizi, bu günlerde günde 2 bin 500 tona kadar çıkarttık. Önümüzdeki yılın sonunda günde 5 bin ton üretim yapmak istiyoruz. Yıllık kapasite 2 milyon ton civarında olacak. Bu başarı siz çalışanlarımız sayesinde oldu. Biz sadece ağabeylik ettik, önderlik ettik. Siz çalışanlarımız olmasaydı, bizler tek başımıza bu başarıları yakalayamazdık. Sizlere hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bugünkü bu davet, Yeşilyurt'un çalışanlara verdiği değil, siz çalışanların Yeşilyurt'a verdiği davettir. Her sofrada hepinizin alın teri var. Bu yapıyı devam ettirmek istiyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

İftar programına Cemal Yeşilyurt'un yanı sıra, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda personel katıldı.


Barış BUDANOĞLU