AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, her ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programı Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi'ndeki baba ocağının bahçesinde gerçekleşti. Fuat Köktaş ve ailesi, iftar davetine katılan misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Kuran'ı Kerim okunması ve yemek duası yapılmasının ardından davetliler oruçlarını açtı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İftar davetine katılımından dolayı misafirlere teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 'Önemli olan bu sofraların etrafını doldurmaktır. Buraya gönül hoşluğu ile gelip ikramları kabul etmektir. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. 27 Mayıs hepimizin gönlünde yarası olan, demokrasimize acı darbe olarak vurulan başbakanımız ve bakanlarımızın idam edildiği gündür. Bu vesileyle ülkeye hizmet etmiş, başbakanlara, bakanlara, bürokratlara ve şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Geriye kalan ailelerine başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Biz iftarımızı yaparken güvenliğimizi sağlayan, güvenlik teşkilatımıza kolaylık diliyorum. Allah, yaklaşan Kadir gecemizi mübarek eylesin. Sağlık sıhhat içerisinde bir dahaki ramazanda buluşmak dileğiyle' dedi.

YOĞUN KATILIM

Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ünsal Ağaoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Medya Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen, iş adamı Cemal Yeşilyurt, iş adamları, AK Parti Samsun ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, önceki dönemlerde görev yapan il ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanları, işadamı dernekleri, işçi ve memur sendikaları, meslek odaları, spor dernekleri, vakıflar, hemşeri ve engelli dernekleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, yerel ve ulusal medya ile internet medyası temsilciler, Irmaksırtı mahallesi sakinleri ile davetliler katıldı.

Erdinç YILDIZ