Medicana International Samsun Hastanesi kurumsal anlaşmalarına Samsun Uğur Okulları ile yapmış olduğu kurumsal sağlık sözleşmesini de ekledi. Sözleşme Samsun Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu ile Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu arasında imzalandı. Her iki taraf arasında yapılan protokol gereği; Samsun Uğur Okulları çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri Karadeniz Bölgesinin en büyük hastane yatırımlarından olan Medicana Samsun Hastanesi'nin sunmuş olduğu ayrıcalıklı ve kapsamlı sağlık hizmetiyle buluşuyor.

SAMSUN HALKININ TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK

Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, Medicana olarak yaptıkları kurumsal anlaşmaları çok önemsediklerini belirterek, "Medicana Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Bugün Medicana Samsun Hastanesi; Medicana Sağlık Grubunun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısı konumundadır. Dahili ve cerrahi branşlarımızda hizmet veren uzman hekim kadromuz ve her geçen gün genişleyen gerek uzman gerekse akademik kadromuzla kaliteli sağlık hizmetimizi ekonomik koşullarla geniş kitlelere ulaştırma amaç ve arzusundayız. Bu vesileyle, Samsun'da eğitim anlamında önemli bir yeri olan Uğur Okulları çalışanları ve ailelerinin hastanemizin uluslararası standartlarda sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanabilecekleri bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemiz açısından değerli olduğuna yürekten inandığım bu yatırımın yaptığımız sağlık anlaşmaları ile geniş kitlelere ulaştığını da görüyoruz ve bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve gururlandırıyor" sözlerini kaydetti.

HAYIRLI OLSUN

Yapılan protokolle ilgili olarak düşüncelerini dile getiren Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu ise, "Uğur Okulları çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları aile bireylerini bölgemizde etkin sağlık hizmeti sunucularından olan Medicana Samsun Hastanesi ile buluşturmuş olmaktan memnuniyet duyuyoruz, imzalamış olduğumuz protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı