Samsun'un İlkadım ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilk olarak, Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu ve Kabaktepe Köyü Derneği'ni ziyaret ederek İlkadım ilçesinde yaşayan Gümüşhaneliler ve onları İstanbul'dan ziyarete gelen misafirleri ile bir araya geldi. Burada gündemi değerlendiren ve 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimleri üzerine sohbet eden Milletvekili Köktaş, sıcak misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerine teşekkür etti. Köktaş daha sonra AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen merasime katılarak teşkilat üyeleri ile bayramlaştı.

BÜYÜK İŞLER YAPILDI

AK Parti'nin iktidara geldiği günden itibaren her alanda büyük hizmetler yaptığını belirten Fuat Köktaş, 'Ülkemize ve milletimize büyük hizmetler yaptık, yeterli mi değil tabi yapmamız gereken çok büyük işler daha var. Bunları biz bugüne kadar milletimizin desteği ile yaptık, yine milletimizle birlikte, milletimizin desteği ile yapacağız. Bu süreç içinde birçok badireleri milletimizle birlikte ve milletimizin desteği ile atlattık. E- muhtıra, 367 krizi, MİT müsteşarı krizi, gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimi, 15 Temmuz hain kalkışma gibi birçok olayların yanı sıra ekonomik olarak dış müdahalelere de maruz kaldık. Türkiye bunları neden yaşadı, çünkü ülkemiz coğrafi, jeopolitik ve ekonomik olarak çok hassas bir bölgededir. Bütün dünyanın gözü ülkemizin üzerindedir. Üretim yapan, istihdam sağlayan, kendi silahlarını yapan, savunma sanayisini her geçen gün büyüten, teknolojisini geliştiren, dışa bağlılığını azaltan bir ülkeyi istemeyenler geçmişte oldu, bugün de var, gelecekte de olmaya devam edecek. Bunun için biz güçlü olmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içinde bu oynanan oyunlara karşı dimdik durmalıyız. Bugüne kadar bu oyunlara karşı milletimiz ile birlikte durduk, Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi' diye konuştu.

İSTANBUL SEÇİMİ ÖNEMLİ

Köktaş, 'Bütün bu süreçler ve olaylarla yönetimi ele geçiremeyen, Türkiye'ye istediğini yaptıramayanların, son olarak İstanbul seçimleriyle, bunu yapma gayreti içinde olduğunu görüyoruz. Bu ve bunun gibi zihniyet içinde olanların İstanbul halkına, dünya şehri İstanbul'umuza hizmet edeceğine, proje üreteceğine, insanlarımızı mutlu edeceğine asla inanmıyoruz. Bunların ufku yok, bunlar sadece bir şeye kilitlenmişler. Bu bir planlamanın, bir karşı duruşun ve ne pahasına olursa olsun AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Türkiye ne olursa olsun. Bu bölge üzerinde plan yapanlar, şer güçler de hep aynı şeyi söylüyor. Bunun için bu son eylemi de böyle görmek gerekir. Bunun için değerli arkadaşlarım, bizler daha dikkatli ve seçici davranacağız. Algı operasyonlarına asla aldanmayacağız. Sağduyu içinde alt yapısı, vizyonu olan, göreve geldiği andan itibaren İstanbul'u ve İstanbulluları dert edinecek, her zaman olduğu gibi gece gündüz çalışacak, hükümet desteği de arkasında olacak olan Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım'ı desteklemelerini istiyoruz. Bunu sizler de İstanbul'da olan eş, dost ve akrabalarınıza anlatmalısınız' ifadelerini kullandı.