Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı ve CHP İlkadım İlçe Başkanlığı, İlkadım İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesi önünde bir araya geldi. Partililer, daha sonra banka şubesindeki işlemleri tamamlayarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destekte bulundu.

r

DESTEK YÜRÜYOR

Banka şubesi önünde açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Kundak, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu için birkaç hafta önce başlatılan yardım kampanyasına duyarlı vatandaşlarımız katkıda bulundu. Seçilmiş başkanımız İmamoğlu'nun seçim kampanyası halkın desteğiyle yürüyor. Ancak rakibi ise devletin bütün imkanlarını kullanıyor. Bu nedenle katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖNLÜMÜZÜ YOLLADIK

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ise, "Biz buraya gönlümüzü yatırmaya geldik. Yatıracağımız miktar sembolik olabilir ancak seçilmiş belediye başkanımıza sevgimizi, gücümüzün yettiğince gönlümüzü göndermeye geldik. 24 Haziran sabahı İstanbul ve Türkiye umuda uyanacak, kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. Yardım kampanyasına partililerin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden de destek geldi.