Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Taha Balcı, Gökhan Kurumuş, Abdurrahman Emin Alagöz, Murat Yılmaz, Oğuz Çetinkaya ve Gökhan Değirmenci iddialarını açıklık getirdi.

GEREKENİ YAPIYORUZ

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Transfer için bir ekibimiz var. Yönetim kurulu üyeleri, başkanımız, hocamız ve benim olduğum bir transfer komitesi var. Ben görüşmelerin yürütülmesi konusunda görevliyim. Transferler tek başına alınmış kararlarla olmuyor. Herkes ortak bir karar verecek. Burada transfer için ciddi bir ekip var. Hocalar için en ideal olanı istediği kadronun kampta elinde olmasıdır. Bunun için çalışıyoruz. Listelerimiz var. Listeler üzerinden çalışıyoruz. Acele etmiyorum demek hiçbir şey yapmıyoruz demek değil. Biz elbette gerekeni yapıyoruz" diye konuştu.

HİÇBİRİYLE İLGİLENMEDİK

'Taha Balcı, Gökhan Kurumuş, Abdurrahman Emin Alagöz, Murat Yılmaz, Oğuz Çetinkaya ve Gökhan Değirmenci' iddialarının sorulduğu Mustafa Aztopal, "Hiçbiriyle ilgilenmiyoruz ve ilgilenmeyeceğiz. Normalde bu tarz isimler çıkar ve çıkacaktır ama hepsine de böyle yalanlama yapmayacağız. Buna gerek yok. Sorduğunuzda cevabını veririz ama hepsinde de bu yapılmaz. Videolar çekerek gelmek istediğini söyleyenler oldu, fotoğrafını paylaşanlar oldu. Bunlar transfer dönemlerinde olabilen şeyler. Bizleri de oyuncuları da sıkıntıya sokan iddialar olduğunda resmi açıklama yaparız ama onun dışında yapmayacağız. Hem bizim hem de hocamızın listesinde gurbetçi futbolcularımız da var. Onlarla ilgili de çalışmalar yapıyoruz" dedi.