AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uzun ve yorucu bir seçim döneminin geride kaldığını dile getiren Başkan Aksu, normalleşme süreci vurgusu yaptı.

İSTANBUL İÇİN SEFERBER OLDUK

AK Parti'nin gücünü milletten alan bir dava partisi olarak, aynı zamanda; birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin partisi olduğunu belirten Başkan Ersan Aksu, 'AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın seçimi kazanması adına seferber olduk. Neticede, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi ile ilgili millet iradesi Ekrem İmamoğlu'nun kazanması yönünde tecelli etmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. Umarım İstanbul'a çok güzel hizmetler yapabilir. Umarım millî ve manevî değerlerimize hassasiyet göstererek hepimizi yanıltır'' dedi.

SAMSUN'A EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ

AK Parti teşkilatı olarak yaşadıkları şehirlere en iyi hizmetleri vereceklerini belirten Aksu, "Yaşadığımız şehrin gelişmesi ve insanımızın yaşam konforunun artması için aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. 100. seneyi devriyesini idrak ettiğimiz 19 Mayıs ruhuyla birlikte Samsun'u kalkındırma çabasına ve bu çabayı fiilen gerçekleştirme gayreti içinde olan tüm idareci arkadaşlarımızın yanında olacağız. Milletimizin bize yüklediği sorumluluğun gereği olarak birlik ve beraberlik içerisinde daha da hızlanarak hizmet yarışında koşmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerine koşar adım ilerleyeceğiz. Gücünü milletten alan; hala ilk gün gibi heyecan ve hizmet aşkıyla devam eden ak kadrolar bundan sonraki süreçte önemli ve milletin lehine projelere imza atacaktır' açıklamalarında bulundu.

TEŞVİK EDECEĞİZ

Çalışmalarını Samsun özelinde yerel yönetimler aracılığıyla hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Ersan Aksu, "Parti ya da diğer anlamıyla gönül belediyeciliği çerçevesinde bir yandan sayısız hizmete imza atacak, diğer yandan vatandaşlarımızla bütünleşerek hedeflenen faydayı daha artırmaya çalışacağız. Çalışmak ve gönül yapmak ana ilkemiz olacaktır. Biliyoruz ki seçimler kazanılır veya kaybedilir ancak inandığı 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu günlük siyasi mülahazalara kurban edilmeyecek kadar yücedir. Bizim davamız mukaddes bir davadır. İnançla, ihlasla, sadakatle mücadeleye devam edeceğiz. Dava ve yol arkadaşlarımıza da aynı inancı aynı düsturu teşvik edeceğiz' şeklinde konuştu.