Bölgenin en güçlü yayın kuruluşu olan Haber Medya Grubu'nda görev değişiklikleri yaşandı. Haberaks TV stüdyolarında düzenlenen nöbet değişiminde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR MEDYA GRUBU

Düzenlenen törende konuşan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, 'Bugün aramızdan ayrılanlar ve yeni katılacak olan arkadaşlarımız var. Erdem Erol Beye, Haber Medya Grubu'na sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır Haber Medya'nın içerisinde yer aldı, bizlere her zaman destek verdi. İhtiyaç duyduğumuz anda yanımızda oldu. Son dönemde de çok faydalı ve güzel işleri birlikte yaptık. Kendisine bizlere sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Ümit Ceylan ise 2010 yılında Bafra temsilcisi olarak göreve başladı. Bafra ve çevresinde önemli çalışmalara imza attı. Yapmış olduğu çalışmalar ile yüzümüzü ak etti. Çalıştığı dönem sürecinde ise en ufak olumsuz bir şey duymadık. Verilen görevi harfiyen yapan bir arkadaşımız. İki arkadaşımız da bizim için çok kıymetli. Ümit kardeşimize de bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum' dedi.

NÖBET DEĞİŞİMİ

Konuşmanın ardından Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni görevini yürüten Ümit Ceylan görevini Hilal Gamze Çakır'a, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdem Erol ise görevini Cevdet Köse'ye devretti. Görevi devredenler ve göreve yeni başlayanlar için pasta kesimi gerçekleşti.

Erdinç YILDIZ