4 AYDA 7 KUPA 84 MADALYA

Çarşamba ilçesinde beyzbol, softbol ve ragbi dallarında dört ayda 7 kupa 84 madalya kazanan sporcuların başarısı Çarşamba Belediye Meydanı'nda düzenlenen ödül töreniyle kutlandı. Çarşamba'da başlayan 4 aylık süreçte 13/16 yaş arası Beyzbol Etaplı Ligi Türkiye Şampiyonluğu, Okul Sporları Genç Kızlar Softbol Türkiye şampiyonluğu, Okullararası Beyzbol Yıldız Erkekler Türkiye ikinciliği, Anadolu Yıldızları Ligi Beyzbol Türkiye üçüncülüğü ve Anadolu Yıldızlar Ligi Softbol Türkiye dördüncülüğü elde etti. Ayrıca 7 kupa, 84 madalya kazanan Çarşamba ekibi milli takımada 15 sporcu gönderdi.

AVRUPA ÇARŞAMBA'YA TAŞINACAK

Yeni beyzbol sahası yapmayı planladıklarını söyleyen Başkan Halit Doğan, "Türkiye'de adımızı duyurduğunuz, göğsümüzü kabarttığınız kupalarımızı Çarşambamıza hediye ettiniz. Amacımız yeni projemizi ayın sonunda faaliyete geçirmek. Bu üç sporda Çarşamba'yı Türkiye'nin bir kamp alanı haline getirmeyi hedefliyoruz. Uluslararası müsabakaların Çarşamba'da yapıldığı, dünyadan bir sürü insanın Çarşamba'ya geldiği, Çarşambalıların bütün ülkelere ev sahipliği yaptığı bir ilçe tasarlıyoruz. Bizlere çok önemli bir cesaret verdiniz. Çarşamba'daki gençlerin bu işe nasıl sarıldığını İtalya'da yaptığımız görüşmelerde de gösterdik' dedi.

ŞAMPİYONLAR TUR ATTI

Çarşamba'da yakın zamanda hizmete girecek olan üstü açık otobüsle ilk turu Çarşamba Belediyesi beyzbol, softbol ve ragbi takımları attı.