AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel ve 18. Pilav Günü ve Ödül Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kırcalı, Eczacılık Fakültesi'nin Bafra'ya kazandırılması çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Kimse pişmiş aşa su katmasın. Bu iş artık Bafra'nındır, Bafralının emeğiyle gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullandı.

VERİLEN SÖZLERİN ARKASINDA DURULSUN

Sözlerin arkasında durulmasını beklediklerini söyleyen Kırcalı, "Bizim Bafra olarak istediğimiz; verilen sözlerin arkasında durulması. Başka bir şey istemiyoruz. Bafra'ya, bağışcı aileye ne söz verilmişse o sözlerin arkasında durulsun. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından, Kırcalı ödül alan öğrencierin ödülünü de verip tebrik etti.

ETLİ PİLAV İKRAM EDİLDİ

Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ( BAFİMDER )'in organize ettiği buluşma programına, ayrıca, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, okul müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardından programa katılan misafirlere geleneksel olarak her yıl yapılan etli pilav ikram edildi. İkramın ardından Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları günü sona erdi.