Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan iddialara göre Samsunspor, Medipol Başakşehir'in golcü oyuncusu Atabey Çiçek'le anlaşmaya vardı. Hatta yaygın medya internet sitelerindeki haberlere göre Samsunspor, 1 sezonluk kiralama bedeli olarak İstanbul ekibine 1 Milyon TL, oyuncuya da yıllık 2 Milyon TL ödeyecek. Samsunspor idari yönetimi Atabey Çiçek'le görüşmeyi onaylasa da, henüz bir anlaşma olmadığını söylüyor. Yine alınan bilgilere göre haberlerde bahsi geçen rakamlar ise oldukça abartılı.

KAFA KARIŞTIRDI

Samsunspor idari yönetimi listede olan Atabey Çiçek'le görüşmeyi doğrulayıp, transferin henüz gerçekleşmediğini açıklasa da, Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİYAD) Genel Başkanı Osman Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Osman Yılmaz ise, Atabey'le fotoğrafını paylaşıp, "Atabey kardeşim inşallah Samsun'a geliyor" yazdı. Osman Yılmaz'ın bu paylaşımı ise transferin bittiği şeklinde yorumlansa da, yönetimden olumlu veya olumsuz resmi bir açıklama gelmedi.

FANATİK'TEN BÜYÜK İDDİA

Spor gazetesi Fanatik hem internet sitesinde, hem de sosyal medya sayfalarında Atabey Çiçek'in Samsunspor'la anlaştığını duyurup, transfer için ise 2 Milyon TL oyuncuya, 1 Milyon TL de Medipol Başakşehir'e ödeneceğini yazdı.

YILMAZ'IN PAYLAŞIMI

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yılmaz, Atabey Çiçek'le fotoğrafını paylaşıp, "Atabey kardeşim inşallah Samsun'a geliyor" diye yazdı.