2019-2020 sezonu TFF 2. Lig grup kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Samsunspor adına yönetim kurulu üyeleri Mustafa Erkanat ile Veysel Bilen yer aldı. Kura çekimi sonucunda Samsunspor Beyaz Grup'ta yer aldı.

YOL HARİTAMIZI ÇİZDİK

Kulübün yer aldığı grubu değerlendiren Genel Menajer Mustafa Aztopal, Samsunspor'un resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 'Bütün Samsunspor camiasına hayırlı olsun. Bizim için önemli olan ligin sonunda ipi göğüslemek. Buna da yürekten inanıyoruz. Herhangi bir takımın grubumuzda olması ya da olmaması ile ilgili bir beklentimiz yoktu. Bizim dileğimiz bir an önce fikstürümüzü bilmek ve ona göre yol haritamızı çizmekti. Bizim yol haritamızın sonu da belli. Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Herkese başarılar diliyoruz. Bizim için grup fark etmezdi. Liderlikten başka düşüncemiz yok. Geçen sezonda bildiğimiz takımlar ve yeni gelen takımlar var. Güzel bir karma olmuş, güzel yerlere yolculuk yapacağız. Umarım gittiğimiz yerlerden de keyifli skorlarla döneceğiz' dedi.

İŞTE SAMSUNSPOR'UN RAKİPLERİ

Samsunspor Beyaz Grup'ta; Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bak Spor Kulübü, Gümüşhanespor, Hacettepe, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Yeni Çorumspor ve Zonguldak Kömürspor takımlarıyla karşılaşacak.

Samsunspor'un rakipleri belli oldu