Tekkeköy Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesini yenilendi. Sözleşme için Tekkeköy Belediyesinde tören düzenlendi.

GÜZEL İŞLER YAPTIK

Belediye personeline en iyi sosyal ve ekonomik hakları sağlama çabası içinde olduklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Personelimizin haklarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi konusunda üzerimize düşeni her zaman yerine getirerek çalışanlarımızın motivasyonunu arttırdık. Görevini, işini layıkıyla yapanların, alın teri dökenlerin her durumda yanındayız. Bizler canla başla büyük bir gayretle güzel çalışmaları, projeleri hayata birlikte geçirdik. Tüm personelimizle bir ve beraber hareket ederek aynı hedefe yürürsek önümüze çıkan tüm engelleri aşarak daha da güzel işler başarırız. Sözleşmemiz tüm memur ve sözleşmeli personelimize hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

HAYIRLI BİR İŞE İMZA ATTIK

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ise, 'İmzalanan sözleşme ile memur çalışanlarımızın performanslarını arttırarak, onlara sosyal ve ekonomik katkı sağladık ve hizmet kalitesini arttırdık' ifadelerini kullandı. BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli de imzalanan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek, "Birlik ve beraberlik ile Tekkeköy Belediyesinde güzel ve hayırlı bir işe yeniden imza attık' şeklinde konuştu. İmza törenine ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya, Özel Kalem Müdürü Mahmut Karaman, Tekkeköy Belediyesi BEM-BİR-SEN Temsilcisi Yunus Togar, Tekkeköy BEM-BİR-SEN Kadın Kolları Temsilcisi Semra Aksoy ve sendika üyeleri katıldı.