Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, beraberindeki üyeler ile birlikte Mersin'in Tarsus İlçe Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaparken Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2019 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Sabri Kılıç' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KILIÇ'TAN ADALET VURGUSU

Kılıç, ziyaret sebebiyle makamına gelen MÜSİAD Samsun üyeleri ile teker teker tanıştı ve yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı. Görev yaptığı yerlerden bahseden Kılıç, 'Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı Samsun'da göreve başlamış olmanın verdiği mutluluk içerisindeyim. İnşallah Samsun'da görev yaptığımız süre içerisinde adalet hizmetini en üst düzeyde gerçekleştirmeye çalışacağız' dedi.

ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİNİZ

Başkan Tan ise, 'MÜSİAD olarak tarafımıza düşen konularda yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Yeni görevinizde başarılarınızın daim olmasını temenni ederiz. Şehrimize hoş geldiniz' dedi. Sonrasında Başkan Haluk Tan, MÜSİAD'ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve dergisini Mehmet Sabri Kılıç' a takdim etti.