Fildişi Sahili Cumhuriyeti (Godiva) KOBİ ve Güzel Sanatlar Bakanı Anoble Felix Miezan ve Başkatip Francis Bolou, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'in davetlisi olarak Samsun'a geldi. Anoble Felix Miezan, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı da makamında ziyaret etti. Valiliğe gelen Anoble Felix Miezan, şeref defterini de imzaladı.

ÖLMEZ'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ölmez ile birlikte Vali Kaymak'la görüşen Anoble Felix Miezan, Samsun'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Anoble Felix Miezan, "Adnan beyin davetiyle bir iş ziyareti için geldik. Adnan beyin ve Valimizin misafirperverliğinden çok memnun olduk. Size devlet büyüklerimizden selam getirdik. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz" ifadelerini kullandı. Vali Kaymak ise, "Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Adnan Ölmez beye de ev sahipliği için teşekkür ediyoruz" dedi. Sohbetin geri kalan kısmında Samsun ile ilgili bilgiler veren Vali Kaymak, ziyaretin anısına Milli Mücadele'nin 100. yılına özel hazırlanan Bandırma Vapuru temalı tabak hediye etti.

HABER MEDYA'YA ZİYARET

Anoble Felix Miezan, daha sonrasında Haber Medya Grubu'nu ziyaret etti. Haber Medya'nın çalışma ofislerini de gezen Anoble Felix Miezan, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cevdet Köse, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zeynep Irmak Öcal'la görüştü.