Samsun'un köklü kulüpleri arasında yer alan Termespor, Olağanüstü Genel Kurul yapma kararı aldı. Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, "Önümüzdeki günlerde olağanüstü kongreye gideceğiz" dedi

TEK SUÇLU BENİM

Son 3 yıldır play-aut maçı oynayan ancak mutlu sona ulaşamayan Süper Amatör Lig ekiplerinden Termespor'da Başkan Hüseyin Kambur Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Başarısızlıktaki tek suçlunun kendi olduğu ve hata yaptığını söyleyen Başkan Kambur, "Yarını iyileştirmenin tek yolu, bugün neyi yanlış yaptığını bilmektir. Altyapıya gereken önemi veremedik. Kendi çocuklarımıza sahip çıkamadık. Kendi değerlerimizi yetiştiremedik. Şimdi sahadaki ruhsuz oyuncu gurubuna kızıyoruz. Tek suçlu benim. Yanlış yapmadım ama hata yaptım" diye konuştu.

EN BÜYÜK ÇALIŞTAY

Olağanüstü genel kurul tarihinin ilerleyen günlerde netlik kazanacağını belirten Kambur, Terme'nin en büyük çalıştayını yapacaklarını söyledi. Başkan Kambur, "Ağaç budanmadan yeni filiz vermez. Özeleştiri yapmak ve kendimizi yenileyerek en doğru planı oluşturmamız lazım. Önümüzdeki günlerde olağan üstü kongreye gideceğiz. İsteyen bizimle bu mücadeleye girer. İsteyen de geçer karşımıza seyreder. Bu ilçenin gördüğü en büyük futbol çalıştayını oluşturarak işe başlayacağız. Bu çalıştayın sonucu yol haritamızı belirleyip Termesporumuza sahip çıkarak küllerimizden doğacağız. Termesporum sen var ol" dedi.