ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Yılport Samsunspor'a destek çığ gibi büyüyor. Göreve başladığı süre içerisinde Kırmızı-Beyazlı yönetimle adeta güç birliği yapan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız'ın sorularını yanıtladı. Camiaya önemli mesajlar veren Başkan Deveci, şehrin markasına şampiyonluk yolculuğunda ellerinden geldiğince destek vereceklerini söyledi. Deveci, Samsunspor'un bu sezon hedeflediği yolda başarılı olacağını ve en kısa sürede hak ettiği yerlere geleceğine inandığını da dile getirdi.

FARKLI PROJELERİMİZ VAR

Yılport Samsunspor'un A takım tesisi, bayrak ve anıt gibi gündemde olan konular hakkında açıklamalar yapan Başkan Cemil Deveci, "A takıma yapılması planlanan tesis ile ilgili henüz Başkan İsmail Uyanık ve yönetimiyle bir görüşme yapmadık. Birbirimize nezaket ziyaretleri dışında bu konu gündeme gelmedi. Gelirse eğer bizde seve seve yardımcı oluruz. Çobanlı mevkisine Yılport Samsunspor bayrağı ve anıt gibi projeler içinse Büyükşehir Belediyesiyle ortak hareket edilmesi gerekir. Bizim şehrin hareketli yerlerinde bulunan binaların dış cephesine Yılport Samsunspor'un efsane futbolcuları ve taraftarlarının yer alacağı görsel tasarım planlarımız var" dedi.

ORTAK HAREKET EDELİM

Ortak akıl ile belediye ayırt etmeksizin Samsunspor'umuzun yanında olmalıyız diyen Başkan Deveci, "Atakum Samsun'un yüz akı. Yılport Samsunspor ile bu şehrin markasıdır. Bu marka için yapılacak tüm projelerde yer almaya Atakum Belediyesi olarak hazırız. Şehrin en yüksek tepesine Türk bayrağımızı ve Samsunspor bayrağımızı yanyana dikebiliriz. Maç günleri tramvaylar tahsisi konusunda bizde Büyükşehir Belediyemizin yanında olalım istiyoruz. Ulaşım taraftarlarımızın en büyük sorunu bunu el birliğiyle çözelim istiyoruz. Kimi zaman deplasmanlarda bile takımımızı destekleyeceğiz. Taraftarlarımız şunu bilsinler ki imkanlarımız dahilinde biz hiçbir sorumluluktan kaçmayız. Bu sezon inanıyorum ki şampiyonluk bizim olacak" diye konuştu.

Salim YILDIZ / ÖZEL HABER