SORULARI YANITLADI

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör İrfan Buz, kazanılan Afjet Afyonspor maçı sonrası tesislerde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Soruları içtenlikle yanıtlayan Tecrübeli Teknik Adam İrfan Buz, Manisa Futbol Kulübü maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi. Buz, Afjet Afyonspor deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, 'Çok önemli bir Afyon deplasmanına gittiğimizde 3 puanı mutlak suretle almak istiyorduk. Bunu da 1-0 ile gerçekleştirdik. Takımımız burada dirençli, önemli, dengeli ve akıllı bir oyun ile birlikte haklı bir galibiyet aldık' dedi.

ŞEHİR KENETLENMELİ

Cumartesi günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Manisa Futbol Kulübü maçını da değerlendiren İrfan Buz, 'Önümüzde Manisa Futbol Kulübü maçı ile birlikte lider olma imkanımız var. Büyük taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu günlerde şehrin de kenetlenmesiyle birlikte belirli bir havanın geldiğine inanıyorum. Rakibimize karşı saygılıyız. Lider olarak buraya geliyorlar. Önemli bir kadroya sahipler. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz. Bizim de hedefimiz belli. İnşallah 3 puanla bizim ayrılacağımızı düşünüyorum' dedi.

TARAFTAR İLE SEYİRCİ FARKLIDIR

Manisa FK'yı yenerek liderlik koltuğuna oturmak istediklerini ifade eden İrfan Buz, 'Seyirci ile taraftar arasında fark var. Seyirci gelir izler ve gider. Taraftar gerçekten sever. Taraftar üzülür, taraftar gönülden sever. Bu bir ayrıcalıktır. Kendi şehrinizde kendi takımınızı tutabiliyorsanız ne mutlu size. Hepimizin ortak bir hedefi var. Burada egoların yeri yok. Ortak hedefte egoların yeri yoktur. Ondan dolayı biz hepimiz kenetleneceğiz ve tamamen oyunumuza odaklanacağız. Taraftarlarımız da bizleri sonuna kadar destekleyecektir" dedi