Şehrin gelişimi için projeler, yatırımlar üretirken her fırsatta Samsunlularla iç içe olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, haftanın 1 gününü de vatandaşlara ayırıyor. Pazar günleri öğleden sonra vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Demir, Samsunluların istek, şikayet ve önerilerini dinliyor. Başkan Mustafa Demir ile birebir görüşme imkanı bulan vatandaşların şikayetleri ilgili birimler tarafından kısa sürede çözüme kavuşuyor.

BİREBİR İLETİŞİM İMKANI

Sokakta, çeşitli programlarda, düğün ve cenazelerde her fırsatta Samsunlularla bir araya geldiğini söyleyen Başkan Mustafa Demir, 'Bizim ana gayemiz yaşadığımız şehrin insanlarına hizmet etmek, onlara daha iyi yaşam imkanları oluşturmak. Bu anlayışla halkımızla gittiğimiz her yerde görüşüyoruz, sohbet edip, onları dinliyoruz. Bunun yanı sıra pazar günlerini de halkımıza ayırıyoruz. Bu sayede daha önce görüşemediğimiz hemşerilerimize bir fırsat doğuyor ve birebir iletişim imkanı buluyoruz' dedi.

'EN İYİ HALKIMIZ BİLİR'

'Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüklerini' de ifade eden Demir, 'Halkımızın istekleri, görüşleri, şikayet ve önerileri bizim için çok değerlidir. Çünkü şehrimizin sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını en iyi halkımız bilir. Bu nedenle bizim kapımız da, gönlümüz de halkımıza her zaman açık. Pazar günleri öğleden sonra isteyen herkes bizimle görüşebilir. Biz de halkımızın istek ve taleplerini ilgili birimlerimize iletiyoruz ve belediyemizi ilgilendiren problemlerin kısa sürede çözümünü sağlıyoruz' diye konuştu.

ANLAMLI HAFTADA ANLAMLI ZİYARET

Öte yandan, Başkan Mustafa Demir'in, pazar günü gerçekleştirdiği Halk Günü'nde çok özel konukları da vardı. Lösemili Çocuklar Haftası'nda LÖSEV temsilcileri ile birlikte Başkan Mustafa Demir'i ziyaret eden minikler, ilgi odağı oldu. Yakın ilgi gösterdiği çocuklarla sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Demir, misafirlerine oyuncaklar hediye ederek onları sevindirdi.