Genç Parti Samsun İl Teşkilatı, Çarşambaspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuncer, İl Başkan Danışmanı Öznur Durdu ve İl Kadın Kolları Başkanı Şengül Sungur'un yer aldığı ziyerette, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4'üncü Grup'ta şampiyonluğa koşan Çarşambaspor'un başarısı ve Yeşil-Beyazlı taraftarın sosyal faaliyetleri konuşuldu. Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın, 'Yeşilırmak'ın Çocukları Çarşambasporlu'dur' projesi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmaları Genç Partililerle paylaştı.

ŞEN, 'ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAM'
Çarşambaspor'u ve Yeşil-Beyazlı taraftarları yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Faruk Şen, 'Çarşambasporumuzun bu sezon BAL'da şampiyon olarak, Samsunspor'dan sonra şehrimizin ikinci profesyonel kulübü olacağına inancımız tam. Tribünlerdeki kardeşlerimizin, güzide ilçemizin şanlı takımı başarıya ilerlerken, gençlere ve geleceğe yönelik projeleri takdire şayan. Şehrine ve takımına sahip çıkan, güzel oyunu destekleyen gençlerimiz bu projeler sayesinde artacak. Başkan Uğur Çapkın ve yönetimine çalışmalarında başarı diliyorum.' şeklinde konuştu.

ÇARŞAMBASPOR ATKISI HEDİYE ETTİ
Başkan Şen, Genç Parti olarak partiye adını veren gençlere ve gençlere değer veren tüm oluşumlara her türlü desteği vermeye hazır olduklarının sözlerine ekledi. Nazik ziyaretleri için Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen ve yönetimine teşekkür eden Uğur Çapkın, Genç Partililere Çarşambaspor atkısı hediye etti.