Bir süre önce Yüksel Yıldırım ile aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle Samsunspor A.Ş'den istifa eden İsmail Uyanık bugün de dernekten istifa edecek.

Şirket ile dernek arasındaki 10 maddede uzlaşma sağlanıp Yüksel Yıldırım tarafından da imzalanınca gözler İsmail Uyanık'a çevrilmişti.

İsmail Uyanık'ın da bugün önce anlaşmayı imzalayacağı sonrasında da istifa ederek şirketten sonra dernek ile de bağlarını koparması bekleniyor.

Peki bundan sonra ne olacak?

Şirket oluştuktan sonra angarya gibi gösterilmeye çalışılan dernek aslında çok önemli. Bu nedenle şirket ile dernek arasında çok iyi bir uyum sağlanması şart.

Arma, renkler derneğe ait.

Sonrasında alt yapı dernek kontrolünde olacak. Tesisler ve yeni yapılacak olan tesisler de dernek tarafından kontrol edilecek.

İsmail Uyanık'ın istifa etmesinden sonra dernek kendi içinden yeni bir başkan seçip kısa süreli de olsa yoluna devam edecek.

Ancak bir süre sonra mevcut dernek yönetiminden olağanüstü kongre kararı alınır ve yeni bir başkan ve yeni bir yönetimle yola devam edilir.

Umarım yeni yönetimde 3-5 bin lira için kulübün zor dönemlerinde kulübe icra yollayanlar yer almaz ve camiaya yaralayan isimlere paye verilmez.