AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Çarşamba Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantısında teşkilat ve parti çalışmaları değerlendirildi. İlçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda istişarelerde bulunuldu, görüş ve öneriler alındı.

Danışma meclisinde konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'nin kuruluş anlayışı ve önceliklerinin Türkiye siyaset arenasında yeni bir sayfa açtığına dikkat çekti. Yılmaz, büyük Türkiye vizyonunu, kalkınma, adalet, demokrasi hedefini tamama erdirmek için yoğun bir mücadele verildiğini söyledi.

"GEÇMİŞTEN DERS ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Türkiye'de güzel gelişmeler oldukça her taraftan saldırıların arttığını kaydeden Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: 'Ne olursa olsun haklı davamızdan, ülkemizin milletimizin geleceğini garantiye almaktan vazgeçmeyeceğiz. Geçmişten ders alarak, yaşananları çok iyi analiz ederek geleceğe hazırlanmak zorundayız. Kendimizi ise yenilemek günümüz şartları değişen dünya konjonktürleri neyse ayak uydurmak zorundayız. Hiçbir şeyden geri kalmamamız gerekli. En önemlisi kendi ayaklarının üzerinde duran, kendi kendine yeten kısacası üreten, kazanan ülke olmalıyız. Çok şükür AK Parti iktidarı döneminde bu süreç yakalandı."

"AK PARTİ HALKTAN AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ"

"Özünden kopmayan yenilikçi bir partiyiz" diyen Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hizmet yolunda ülkemize katacağımız daha bir çok faydalar var. Biz durmayacağız, dünyada gıpta ile bakılan ülke durumuna nasıl geldiysek, başaramayacağımız hiç bir şey Allah'ın izniyle olamaz. Bunu halkımız la başardık yine başaracağız. Herkesi kucaklıyor, ayrıma izin vermiyoruz. Eksikliklerimiz varsa da bunu kabul edip, giderme konusunda hiç bir tereddüt etmeden uygulamaya hazır olan bir partiyiz. Öz eleştirilerimizi de yaparak, kendimizi, düşüncelerimizi özümüzden kopmadan güncelleyebiliriz. Özellikle gençlerimiz bizim için çok önemli. Onları tereddütsüz anlamamız, kucaklaşmamız gerekli. Halkın kendisi olan AK Parti, halktan ayrı düşünülemez" diye konuştu.

İlçe danışma meclisi toplantısına Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı. Yılmaz, programın ardından 92 yaşındaki dayısı Davut Can'ı evinde ziyaret ederek elini öptü, duasını aldı.