Bahçelievler Mahallesi'nde Borsa İstanbul tarafından inşa edilen ve yapımı tamamlanan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci dönem eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacağından dolayı son hazırlıklar hızla devam ediyor. Bakanlık tarafından gönderilen yeni etkileşimli tahtaların kurulumu ve binada temizlik çalışmaları da sürüyor.
Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar ile birlikte, yeni binayı ziyaret ederek, Okul Müdürü Murat Fazıl Akkoç'la binayı gezen Hasan Başyiğit, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yeni döneme eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde başlamanın gayreti içinde olunduğunu ifade eden Başyiğit, yaptığı incelemelerde çalışmaların yoğun ve titiz bir şekilde devam ettiğini gördüklerini, okulun ikinci dönemde hayırlısıyla problem yaşanmadan öğrencilere hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
Şehit Türkan Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Borsa İstanbul tarafından yaptırılan binaya taşınarak yeni ismiyle eğitim öğretime devam edecek. Şehit Türkan Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin önceki binasında ise Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu eğitim öğretime devam edecek.