AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Manisa deplasmanında mücadele eden Samsunspor'u yalnız bırakmadı. Sabah saatlerinde Manisa'ya giden Karaaslan, Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde tribündeki yerini alarak karşılaşmayı seyretti.

KEYİFLİ FUTBOL
Samsunspor'un 3-1'lık skorla galip geldiği karşılaşmaya ilişkin görüşlerini aktaran Karaaslan, '55 puanla liderlik koltuğunda bulunan Samsunspor'umuz, TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. Haftası'nda Manisa deplasmanındaki galibiyetiyle puanını 58'e çıkararak ligde mücadelesini sağlam adımlarla sürdürdüğünü gösterdi. Gerek Samsun'daki hemşehrilerimizin galibiyet beklentisi gerekse takımımıza destek olmak için gelen taraftarların coşkusu takımımızın sahadaki mücadelesine yansıdı. Doksan dakika boyunca keyifli bir futbol izledik.' ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR EŞİK AŞILDI
'Manisa FK'nın, ligde ikinci sırada yer alarak şampiyonluk iddiasını sürdürüyor olması bu maçı daha önemli hale getirdi ve sahada kıyasıya bir mücadele ortaya konuldu.' diyen Karaaslan, 'Samsunspor'umuzun etkili bir futbol sergileyerek bu karşılaşmadan 3 puanla çıkmış olması, önümüzdeki maçlar açısından da önemli. Samsunspor'umuz zirve yürüyüşünü kararlılıkla sürdürüyor. Bu galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği daha geçtik. Yüksek moral düzeyi ve inançla bundan sonraki karşılaşmalarda da takımımızın lider olarak sürdürdüğü mücadeleyi şampiyonlukla taçlandırarak bir üst lige çıkacağına, renklerine gönül veren tüm taraftarlarına ve şehrimize büyük bir gurur yaşatacağına gönülden inanıyorum. Bu kritik eşikte biz de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir ve Samsun AK Parti İl Başkanımız Sn. Ersan Aksu ile Manisa'ya gelerek takımımızın yanında olduk, 3 gollü galibiyetle maç sonunda hep beraber büyük mutluluk yaşadık.' dedi.

DEMİR İLE BİRLİKTE SEYRETTİ
Karaaslan, ev sahipliği dolayısıyla Manisa FK'ya ve Manisalılara teşekkür ederek, 'İki kardeş şehir olan Samsun ve Manisa bugün futbolda da dostluk ve spor ahlakının olmazsa olmazı centilmenlik örneği gösterdi, iki takım taraftarları statta bu heyecanı birlikte yaşadı. Takımımızı ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan Manisaspor Futbol Kulübü'ne ve tüm Manisalılara teşekkür ediyorum.' açıklamasında bulundu.
Karaaslan karşılaşmayı AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte seyretti.