Emekliler için Temmuz Ayında Yeni Düzenlemeler kapıda! Emekliler için Temmuz Ayında Yeni Düzenlemeler kapıda!

Bilgisayarınızda, internet sitenizde kullandığınız fontlara neden onlarca dolar ödeyisiniz ki? Türkiye'nin en büyük, en iyi font sitesi www.fonttr.com size binlerce bedava font indirme ve kullanma imkanı sağlıyor. Barındırdığı 9000 binden fazla Türkçe karakterli yazı tipleri milyonlarca kişi bir milyardan daha fazla download yaptı.

FONTLARIN HEPSİ BEDAVA

2007 yılında kurulan ve internetin ilk ve tek Türkçe font sitesini olan www.fonttr.com 13 yıldır Türkçe font ihtiyacı olanlara ücretsiz font download hizmeti veriyor. Bugüne kadar 9 bini aşkın Türkçe font arşivine ulaşan milyonlarca kişi, bir milyardan fazla indirme yani download işlemi gerçekleştirdi. Font indirmek için hiç bir şekilde üyelik şartı koşmayan fonttr'de font download etme sınırı da yok. Hem bedava hem sınırsız 9 bini aşkın Türkçe karakterli fontun yeraldığı www.fonttr.com kullanıcılar diledikleri zaman diledikleri kadar font indirerek bilgisayarlarında, internet sitelerinde kullanabiliyor. Üstelik indirdiğiniz fontların tamamı açık lisanslı olduğu için hiç kimse hiç bir ücret talebinde bulunamıyor. fonttr.com'dan indirdiğiniz fontun zip dosyası içerisinde lisans dosyası bulunuyor ve burada kullanım şartları da yer alıyor.

MUHTEŞEL EL YAZISI KARAKTERLERİ

Türkiye'nin en büyük, en iyi font sitesi www.fonttr.com'da Google fonts'ta yer alan 500 farklı fontun yanı sıra font aileleriyle birlikte 2000 adet Türkçe fontun otf ve ttf çeşitlerini de indirip bilgisayarınızda kullanabiliyor, web sitelerinize font face yöntemiyle gömebiliyor ve tüm bunların karşılığında hiç bir para ödemeden bedava kullanabiliyorsunuz. Fonttr'de birbirinden güzel 900 adet türkçe karakterli el yazısı fontuna, 450 adet kaligrafi ve hat fontuna ulaşabiliyor, metinlerinize hattat ustalığında görsellik katabiliyorsunuz. Ve üstelik www.fonttr.com'dan indirdiğiniz tüm fontlar gibi elyazısı fontları da OFL (Open Licence Font) özelliğine sahip free font.