CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (SASKİ) Atatürk logolarının kaldırılmasına tepki gösterdi.

YÖNTEMLERİ RAHATSIZ EDİCİ

"SASKİ, personelinin veya birkaç belediye yöneticisinin malı ve yeri değildir" diyen CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "SASKİ, Samsun halkının mülküdür. Atatürk ülkemizin, devletimizin kurucusudur. Atatürk, Samsun özelinde ve özünde çok önemli yere sahiptir. Atatürklü logolardan rahatsız olanlar Atatürk karşıtı görüşlerini, tavırlarını bu şekilde dışarı vurma yöntemleri rahatsız edicidir. Görüşlerini dile getirme konusunda açık konuşsunlar. Kendilerine makam veren bu millet o makamı dar eder" dedi.

YÖNETİCİLERİ KINIYORUM

Milletvekili Kemal Zeybek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Oturduğumuz yerin Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne borçlu olduğumuzu unutmayınız. SASKİ'den Atatürk logolarının kaldırılması ile hazımsız düşüncelerini dışarıya vurmaya çalışıyorlar, gafletliğinizi açıkça söyleyin. SASKİ 'de Atatürk amblemli logoyu kaldıran Samsun Büyükşehir Belediyesi yöneticilerini kınıyorum. Oturduğunuz kurumun varlığını Atatürk ve arkadaşlarına, kurtuluş mücadelesini verenlere borçlu olduğunuzu tekrar tekrar hatırlatırız.''