Samsun yerelinde kendi gruplarında mücadele eden Atakum Belediyespor U-18 basketbol takımı Kırşehir'de, U-16 takımı ise Yozgat'ta düzenlenen bölge şampiyonalarına gitmeye hak kazandı. Başarılı antrenör kadrosu ile her yaş grubunda kadın ve erkek takımı olan Atakum Belediyespor diğer branşlarda olduğu gibi basketbol branşında da iddialı.

HEDEFLERE ULAŞTIK

Atakum Belediyespor Kulübü olarak Basketbol branşında istedikleri hedefin fazlasına ulaştıklarını belirten Atakum Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Öngel, " Basketbol takımlarımızın yeni kurulmasına rağmen doğru antrenör tercihi ve disiplinli çalışma ile planladığımız hedefin fazlasına ulaştık. U-10,12,14,16 ve U-18 yaş kategorilerinde hem kadın hem erkek takımlarımız ile yerel liglerde faaliyet gösteriyoruz. U-16 takımımız ve U-18 takımımız kendi gruplarında başarılı olarak bölge şampiyonalarına katılmaya hak kazandılar. Diğer yaş gruplarımızın da kendi liglerinde başarı elde edeceklerine inanıyorum. Takımlarımız hedeflerimizden daha fazlasını başaracak güce sahip' dedi

DAHA FAZLA ÇOCUĞA ULAŞACAĞIZ

Atakum halkının basketbolu sevdiğini ve ilgi duyduğunu aynı zamanda talebin yoğun olduğunu belirten Öngel," İlk senemizde yaklaşık 150 sporcumuza ulaştık. Bu ilgi ve alaka Atakum halkının basketbolu sevdiğinin göstergesidir. Önümüzdeki yıllarda daha fazla çocuğumuza ulaşarak, daha fazla sporcu yetiştireceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci' ye teşekkür ederiz. Atakum' da herkes spor yapacak, Atakum spor kenti olacak" diye konuştu.