Haftayı, Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsüyle geçen Samsunspor, lige dönüyor. Kırmızı- Beyazlılar, bugün saat 14.00'de deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak. Karşılaşma TRT Avaz'dan canlı yayımlanacak

TRT AVAZ'DAN CANLI
TFF 1. Ligi'nin 9. hafta mücadelesinde Samsunspor, deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'a yenilip, elenerek tamamen lige odaklanan Kırmızı- Beyazlıların, henüz deplasmanda puanla tanışamadı. Oynadığı 4 lig maçında da mağlup olup sadece 1 gol atabilen Samsunspor, bugün şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkacak. Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 14.00'de başlayacak ve TRT Avaz'dan canlı olarak yayımlanacak. Mücadeleyi Hakan Ceylan yönetecek.

İKİ TAKIM DA EKSİK
Samsunspor'da sakatlığı bulunan stoper Ercan Yazıcı'nın yanına bu kez de Canberk Aydın eklendi. Sağ bekte görev yapan oyuncu da bugünkü maçta forma giyemeyecek. Elindeki kısıtlı kadroyla ilk olarak savunmayı düşünmesi beklenen teknik ekibin, Canberk'in yerine sağ bekte Murat Gürbüzerol'a forma şansı vermesi bekleniyor. Samsunspor'da Ercan ve Canberk dışında eksik bulunmazken, Balıkesirspor'da ise Muhammet Ali ve Hüseyin Tok bugünkü maçta oynayamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan Cristian Bekamenga ve Okan Alkan ise forma giyebilecek.