Kapı, pencere aksesuarları ve kilitleri alanında sektörde yarım asrı geride bırakan Yelken Kalıp, 4-7 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Pencere Fuarı'na katıldı. Standında ziyaretçilerini ağırlayan Yelken Kalıp, yoğun ilgiyle karşılaştı.

Avrasya Pencere Fuarı'nda da ürün portföylerinde yer alan ürünlerinin yanında AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirdikleri yeni ürünlerini tanıttıklarını dile getiren Bulutlar, fuarda; PVC, alüminyum profillere uyumlu donanım sistemleriyle yer aldıklarını özellikle de sürme ve ekstra güvenlik sistemlerini ön plana çıkardıklarını söyledi. Bulutlar, şirketlerinin şu anda 4 binden fazla ürün çeşidi ile faaliyet gösterdiğini sözlerine ekledi.
Yakın bir zamanda bünyelerine İTO Kilit markasını da kattıklarını hatırlatan Bulutlar, İTO Kilit ile sektördeki derinliklerini artırdıklarını vurguladı. Bulutlar, "2022 yılına kadar Türk kilit pazarındaki ilk 3 firma arasında olmayı hedefliyoruz. Bu strateji doğrultusunda yatırımlarımız devam edecek" dedi.