Yılport Samsunspor Genel Menejeri Mustafa Aztopal, bu sezon doğru bir yapılanma ve kadro mühendisliği yaparak hedefe çok yaklaştıklarını söyledi. Aztopal, ' Lige çok iyi bir kadro kurarak başladık ve bunun karşılığını aldık. Devre arasında teknik heyetimizin talebi doğrultusunda 5 yeni isim aldık. Bu isimlerin katkısı da büyük oldu. Kısa vadedeki hedefimiz bu sezon bu ligden bir üst lige çıkmaktı. Buna çok yakınız ama rehavet yok. Kontrolü elden bırakmadan bunu başaracağız.' dedi.

ASIL HEDEF AVRUPA

Mustafa Aztopal, uzun yıllar süper ligde mücadele etmiş ve süper lig deneyimi olan Samsunspor'un bir an önce hak ettiği yere gelmesi için her türlü planlamayı yaptıklarını söyledi. Aztopal, ' Süper lig bizim ulaşmamız gereken hedef ancak asıl hedefimiz Samsunspor'un Avrupa Kupaları'nda mücadele etmesi. Futbolcu izleme komitemiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Elimizde yerli ve yabancı oyuncuların isimlerinin yer aldığı liste var. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilediğimiz andan itibaren bu isimleri masaya yatıracağız' diye konuştu.

ÖNCE SAĞLIK

Korona virüs ile mücadelenin önemine değinen Aztopal şunları söyledi: Sağlık dünyanın en değerli şeyi. Bize düşen şey de devletimizin ve bilim adamlarımızın söylediklerine harfiyen uyup bu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulmaktır. Sağlık çalışanlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
İlhan Demircioğlu