Yılport Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Eğitim, Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ergin Zorlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Albayrak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'nde yöneticileri ziyaret ederek Samsunspor forması hediye etti.

Gazi Devlet Hastanesini ziyaret eden Samsunspor yöneticileri Başhekim Uzm. Dr. Emine Sehmen, Gazi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emel Özcan, İdari ve Mali İşler Müdürü Hasan Koç'a moral vererek üzerlerinde isimleri yazılı 55 numaralı Samsunspor formasını hediye etti.
Samsunspor yöneticileri, SBÜ Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet Şen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şule Akçay, Teknik Hizmetler Müdürü Serkan Gülrek, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Göksel Kaplan, Satın Alma Müdürü Hüsrev Yılmaz, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Güven Akman'a da üzerlerinde isimleri yazılı 55 numaralı Samsunspor formasını hediye etti.