Yılport Samsunspor'un tecrübeli orta sahası Oğuz Gürbulak, formunu evinde yaptığı antrenmanlarla korumaya çılışırken, 'futbol başlıyor' haberi için de heyecanla bekliyor. Gürbulak, 'Ülkemiz ve dünya bu sıkıntılı süreci atlatacaktır. Bizde yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Mart ayının ilk haftalarından itibaren evde çalışmalara başladık. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın bize verdiği programlar doğrultusunda evde idmanlarımızı yapıyoruz. Bize verilen programlar doğrultusunda yaptığımız antrenmanlar sayesinde kendimizi hazır hissediyoruz. 'Yarın maç oynayacaksınız' deseler çıkar 90 dakika mücadele ederiz' diye konuştu.

HİÇ BİR ŞEY ENGEL OLAMAYACAK
Şampiyonluklarına koronavirüsün de engel olamayacağını ifade eden Oğuz Gürbulak, 'Diğer arkadaşlarımızın da dediği idmanları, maçları, takım arkadaşlarımı ve taraftarlarımızı çok özledim. Samsunspor, birçok kötü günler geçirdi. Koronavirüsü de yenip, güzel günleri hep beraber göreceğiz. 25 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda taraftarlarımızla birlikte şampiyonluğumuzu coşkuyla kutlayacaktık. Ama virüs nedeniyle bu ertelendi. Taraftarlarımızın ve futbolcu arkadaşlarımın da dediği gibi 'o sene gerçekten bu sene' olacak. Buna ne virüs engel olabilecek ne de başka bir şey' şeklinde konuştu.

MAYIS TOPLANTISINI BEKLİYORUZ
Şampiyonluğun taraftara yakışacağını belirten Oğuz Gürbulak, 'TFF'nin, Mayıs ayının ilk haftasında yapacağı toplantıyı bizde bekliyoruz. Ona göre teknik heyetimiz bir yol çizecek. Benim tahminime göre Haziran veya Temmuz ayında ligler başlar. Hızlandırılmış lig oynatırlar. Bizim de zaten 6 maçımız kalmıştı. Bunu da 1.5 ayda tamamlarlar. O zamanda bizde galibiyet serimize kaldığımız yerden devam ederiz. O sene gerçekten bu sene olacak. Taraftarımıza şampiyonluk çok yakışacak' dedi.