Korona virüsü mücadelesi kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi halkın mağduriyet yaşamadan pazar alışverişlerini yapabilmeleri için İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş hafta sonu kurulacak semt pazarlarının cuma ve pazartesi günleri aynı yerlerinde kurulacağını duyurdu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "Semt pazarlarımızın hafta sonu kurulamayacak olmasından dolayı hem esnaf kardeşlerimizin hem de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamalarını engellemek adına günlerinde değişiklik yapma kararı aldık. Bu değişiklikleri yaparken bir yandan da vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına Zabıta ekiplerimizce tüm mahallelerimizde anonslar ile duyuru yapıyoruz" dedi.

Cuma ve pazartesi günleri İlkadım'da kurulacak semt pazarları
18 Nisan Cumartesi günü kurulan semt pazarları aynı yerlerinde 17 Nisan Cuma günü kurulacak. Buna göre 17 Nisan Cuma günü kurulacak semt pazarları şu şekilde; Selahiye, Hançerli, Unkapanı, Reşadiye, İstasyon, Kılıçdede, Modern Pazar, İlyasköy ve Kadıköy pazarları. 19 Nisan Pazar gününden 20 Nisan Pazartesi gününe alınan pazarlar ise Derebahçe ve Karasamsun pazarları olarak duyuruldu.