Samsumspor ligin sonu yaklaştıkça lige iyice ağırlığını koydu.

Geçtiğimiz yıldan gerekli dersleri çıkartarak transfer yapan ara transferde de eksiklerini gideren Samsunspor haftalar geçtikçe bu ligde misafir olduğunu rakiplerine de kabul ettirdi.

Evet Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da özellikle son haftalarda göze hoş gelen futbol oynanmadığını kabul ediyor ama kalan haftalarda göze hoş gelen futbol değil bu takımı bir üst lige çıkartmak için yeterli olan puanlar gerekli. Kırmızı Beyazlılar da bunu yapıyor zaten.

Samsunspor artık yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

Avrupa uzmanı olan Muztafa Aztopal şimdiden isimleri daha önceden belirlenen futbolcuları yakın takibe aldı. Hatta bir kaç oyuncu ile temasa da geçti.

4 kişilik izleme ekibi Türkiye liglerini tarıyor.

Samsunspor'un artık bir kurumsal hafızası ve kurumsal aklı var.

Yüksel Yıldırım gibi üst düzey bir işadamı takım üst liglere çıktıkça kulübün içinde daha çok okumuş bir den fazla yabancı dil bilen profesyonellerin sayısını elbette artıracaktır.

Samsunspyor bir kaç ülkeden takım da satın alıp derneğin bünyesine katacak.

Büyük kulüp olmak sadece saha sonuçları ile olmayacaktır.

Büyük camia olmak önemli.

Samsunspor büyük camia olmak için de adımlar atıyor.Yüksel Yıldırım İstanbul'da ve dünyanın bir çok yerinde sık sık spor adamları ile bir araya geliyor. Zaten bir kısmını da sosyal medyadan paylaşıyor.

Samsunspor için artık hareketkli günler başlıyor.

Yüksel Yıldırım ve Mustafa Aztopal'ı takip eden değişimi görür.

Artık bu slogan üst liglere de taşınmalı.

Yıldırım Başkan Samsunspor şampiyon.