İYİ Parti il başkanlığı ve ilçe başkanlıklarında bayramlaşmalar gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenlerine katılan İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Murat Keskin, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

9 Ağustos tarihinde yapılacak İyi Parti Samsun İl Başkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İyi Parti Samsun İl Başkan Adayı Murat Keskin, partisinin düzenlediği Kurban Bayramı kutlama törenlerine katıldı. İyi Partinin İl ve İlçe binasında düzenlenen bayramlaşma merasimi öncesi Acem Tekkesi'nde ekibiyle toplantı yapan Keskin, seçim dönemini küskünlük ve tartışma ortamından uzak bir şekilde, parti içi demokrasiyi, birlik ve beraberliği en üst seviye de tutarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Murat Keskin: Samsun'da iktidar olacağız

    HERKESİ KUCAKLAYARAK
Acem Tekkesinde yapılan toplantının ardından İyi Parti İl binasına geçen Keskin, partililerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Keskin mevcut İl Başkanı ve Adayı Recep Güleroğlu ve diğer aday Hasan Aksoy ile kucaklaştı. Her adayın İyi Partinin daha iyi yerlere gelmesi ve iktidar olabilmesi adına çok önemli ve değerli olduğunu ifade eden Keskin, "Kongre sürecimizi kimsenin kalbini kırmadan, İyi Partiye gönül vermiş herkesi kucaklayarak geçireceğiz. Bu süreçten partimiz daha da güçlenerek çıkacak, ve seçimi kim kazanırsa kazansın yine iyilik yolunda yürümeye devam edeceğiz" dedi.