Yılport Samsunspor, A takımı diyetisyenliği için Büşra Atmaca ile anlaştı. Samsunspor Futbol Akademisi'nde görev yapan Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca, A Takım diyetisyenliğine getirildi.
Geçen sezon Samsunspor Futbol Akademisinde görevini başarıyla yürüten Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca bu sezon A takım diyetisyenliğini yapacak.

Yılport Samsunspor'da bir takviyede transfer edilen yabancı futbolcular için tercüman kadrosuna yapıldı. Samsunspor'un yabancı oyuncularına tercümanlık yapacak olan İlker Yasin Yücetaş'ın İngilizce, İspanyolca ve Portekizce bildiği açıklandı. Açıklamada İlker Yasin Yücetaş ile ilgili şu bilgilere yer verildi: "İspanya'da Villareal ve Levante gibi kulüplerinde tecrübe edinen tercümanımız, daha sonrasında ise Türkiye'de İstanbulspor'da yabancı oyunculara tercümanlık yapmıştır. Bunun yanı sıra 23 Ekim 2019 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki Galatasaray ? Real Madrid maçında Teknik Direktör Zinedine Zidane'a ve oyuncu Sergio Ramos'a basın toplantısında tercümanlık yaptı."