AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ilk olarak Hacı Osman Deresinde devam eden temizlik çalışmalarını inceledi daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir ile beraberindekiler Ak Parti İlçe binasını ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi. Burada Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir kayan kendisine Atatürk Evi maketi hediye etti.

Karaaslan ilçede son olarak Havza Belediyesi tarafından mesire alanı olarak projelendirilen Kılavuz Ormanında incelemede bulundu. Burada proje hakkında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan'dan bilgiler aldı. Karaaslan "Havzanın şehir merkezini ilgilendiren çok önemli bir takım meseleleri yerinde gördük. Yol haritamızı belirledik. Bundan sonra hızla hayata geçireceğimiz projeleri Havza'nın merkezinde takip ettik. Bir yandan halkımız ile bir araya geldik, esnaf ziyareti yaptık. Uzun zamandır bir araya gelemediğimiz, pandemi dönemi nedeni ile ara verdiğimiz saha ziyaretlerimiz artık maske, mesafe ve temizlik önlemleri ile devam ettiriyoruz. Bu dönemde maskeler nedeni ile sadece göz gözede olsa da en azından halkımız ile bir arada olmak çok güzeldi."dedi.