AK Parti 5. Olağan Atakum İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde yapılan kongreye AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Koları başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirilen kongrede oyların tamamını alan mevcut İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek yeniden Atakum İlçe Başkanı oldu. Abdülkadir Köstek başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

   ASIL LİSTE

Abdulkadir Köstek

Adnan Çiçek

Berfu Hande Canlı

Burak Şensoy

Cemil Bilici

Çetin Onbaşı

Erdal Benli

Erhan Kaymak

Ethem Hacıköylü

Ethem Sertdemir

Gamze Ayıkcan

Gökhan Özüpak

Gülbey Çakmak

Haydar Ali Coci

İsmail Can

Kadriye Kaya

Mahmut Çelik

Mehmet Demirci

Muhammet Koç

Nuray Topçu

Ömer Baran

Ramazan Tokmak

Ramazan Yeni

Recep Balaban

Reyhan Özkök Dilek

Sebiha Üstün

Selahattin Balkın

Serkan Kalkan

Sülayman Kaptan

Yunus Emre Söyler

   YEDEK LİSTE

Davut Işık

Refik Kılınç

Uğur Aziret

Davut Öztürk

Emre Vural

Hasan Ulusoy

Umut Korkmaz

Sedat Tatar

Kadir Çıray

Yıldız Taflan

Ümit Seven

Can Adil Çuhadaroğlu

Hilmi Özkök

Sıla Günaydın

Ezgi Doyar

 

Pandemi süreci öncesinde Canik ve Havza ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti Samsun Teşkilatı, bugün yapılan Atakum İlçe Kongresi'nin ardından 23 Ağustos Pazar günü Terme ve Salıpazarı İlçe Kongrelerini gerçekleştirecek.