Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak İlçe Kongreleri sonrasında İlçe Teşkilatları ziyaretlerine başladı. MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindeki heyet, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. İlk ziyaretine MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığından başlayan Karapıçak ilçe ziyaretlerine 19 Mayıs, Yakakent, Alaçam ve Bafra ziyaretleriyle devam etti.

ZORA TALİP OLDULAR
İlçe ziyaretlerinde seçilen ve göreve başlayan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden Karapıçak ziyaretlerinde 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılacak olan İl Başkanlığı seçimi ile ilgili olarak İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Delegeleri ile partilileri bilgilendirdi.
Ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yapan Karapıçak, "İlçe Kongreleri sonrasında İlçe Teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizi bu hafta tamamlamayı hedefliyoruz. İlçe Teşkilatlarına üstlendikleri görevin kutsallığını ve dünyanın, dolaysıyla ülkemizin içinden geçtiği bu zor önemin öneminden bahsediyoruz. Teşkilatlarımız zora ve çalışmaya talip oldular. Bunun bilincindeler" dedi.
Karapıçak açıklamasının devamında 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılacak olan İl Kongresiyle ile ilgili olarak, "Genel Merkezimizle görüşmelerimizde İl Kongresi tarihini 11 Ekim 2020 Pazar günü olarak belirledik. Kongre hazırlıklarımız devam ediyor" diye konuştu.