Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig'de 16. hafta maçında Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yılport Samsunspor ligde oynadığı 15 maçta topladığı 27 puan ile 5'inci sırada bulunuyor. Ankaraspor ise 14 maçta 9 puanla 17'inci basamakta yer alıyor. Peki Ankaraspor - Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

  MUHTEMEL 11
Yılport Samsunspor'da sakatlıkları devam eden Tomane, Nadir Çiftçi ve Caner, cezalı olan Saviçeviç ve Keremcan forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlıların maça, Nurullah, -Erhan, Boli, Erkam, Buğra, - Ferhat, Oğuz, Gökhan, - Guido, Ahmethan ve Burak Çalık onbiriyle başlaması bekleniyor.

ANKARASPOR - YILPORT SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

27 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak Ankaraspor- Yılport Samsunspor mücadelesini İstanbul Üst Klasman Hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Onur Özütoprak'ın yardımcılıklarını Oğuz terzi, deniz Caner Özaral yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Ozan Ergün görev alacak. Karşılaşma TRTSPOR ve BEİNSPORTS MAX 1 kanallarından canlı olarak seyredilebilecek.