Tekeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsunspor'un Samsun şehrinin büyük bir markası olduğunu belirterek yıllarca büyük başarılara imza attığını ve yine o başarıları gerçekleştireceğini söyledi.

ACI TATLI ANILARIYLA HER ZAMAN HER YERDE SAMSUNSPOR

Başkan Togar mesajında, "Şehrimizin markası gururumuz birlikte üzülüp birlikte sevindiğimiz 30 Haziran 1965'te kurulan, sayısız başarılar, şampiyonluklar yaşamış ve yaşatmış, Türk futbolunda önemli yeri olan Samsunspor'un kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Yüz binlerce taraftarı olan Samsunspor'un, yıllardır süren sayısız mücadelesi boyunca yediden yetmişe Samsun kentine büyük gururlar yaşattı" dedi.

"Samsunspor'umuz, şanlı Atatürk armalı formasıyla 56 yıllık geçmişinde sayısız mutluluğun yanında tarif edilemez acılar da yaşamıştır. Türk futbol tarihinin en acı günlerinden biri olan kırmızı beyaz renklerimize siyahın eklendiği 20 Ocak 1989'daki elim kazada hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan'ı kulübümüzün kuruluş yıl dönümünde bir kez daha saygıyla anıyorum. Kurulduğu günden bugüne Samsunspor'un başarısı için emek harcayan ter döken tüm sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve takımımızı bir an olsun yalnız bırakmayan armasına ve kırmızı beyaz renklerine sevdalı Samsunspor taraftarlarına bu vesileyle gönülden teşekkür ediyorum."

Samsunspor'un, kuruluşunun 56. yılında takımımızın yeniden hak ettiği yere geleceğine inancımız tamdır. Samsumpor'umuzun kuruluş yıldönümünü kutluyorum" ifadelerini kullandı.