Fildişi Cumhuriyeti ile Samsun'un ilişkileri her geçen gün daha büyük gelişme içine giriyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'in Fildişi Cumhuriyeti Fahri Konsolosu olmasının ardından Fahri Konsolosluğun Merkez Ofisi de açılıyor.

AÇILIŞ SONRASI FIRSATLAR KONUŞULACAK

Fildişi Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Fildişi Cumhuriyeti Samsun Fahri Konsolosluğunun Merkez Ofisinin açılışının 6 Ağustos Cuma günü saat 15.00'te yapılacağını belirterek, "Açılışa Altyapıdan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Mousse Dosso ve Türkiye Büyükelçisi Sayın Khadid Jaha Toure katılacak. Açılış sonrasında Batı Afrika'nın en önemli ülkelerinden biri olan Fildişi Cumhuriyet'ndeki ihracat ve ithalat başta olmak üzere yatırım konularındaki fırsatları, Sayın Bakan, Sayın Büyükelçi ve beraberindeki uzman heyet tarafından Samsunlu iş dünyasına anlatılacak" dedi.
Ölmez, Borkonut Niş İş Merkezi'nde açılacak Fildişi Cumhuriyeti Merkez Ofisinin her ülke arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi için atılacak tarihi adımın başlangıcı olacağını da sözlerine ekledi.