AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantıları Samsun'da yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştrilen toplantılara Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, İl Başkanı Ersan Aksu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, meclis üyeleri, İl ve ilçe yerel yönetimler başkanları katıldı.

'BİRBİRLERİYLE YARIŞIYORLAR'
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti belediyeciliğinin merkezinde gönüllere dokunma ve hizmet seferberliği olduğunu ileri süren Aksu, belediye başkanlarının millete hizmet konusunda birbirleriyle yarıştığını iddia etti.

'HİZMET YARIŞINI MEMNUNİYETLE GÖRÜYORUZ'
Başkan Aksu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "AK Parti'de durmak diye bir anlayış söz konusu değil. Her zaman çıtayı yüksek tutuyoruz ve milletimize hizmet aşkı anlayışıyla hareket ediyoruz. Bizim belediyeciliğimizin merkezinde vatandaşımızın gönlünü kazanmak, hizmette hep daha iyisini gerçekleştirmek var. Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Samsun'da da AK Parti belediyeciliğinin hizmet yarışı içerisinde olduğunu geçmişten bugüne memnuniyetle görüyoruz. Bizim derdimiz milletimize hep daha iyi hizmeti sunmak, onlara yeni eserler kazandırmaktır. Gönül köprüleri inşaa ederek, hep daha iyisi için gayret sarfederek hep birlikte durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize güven ve istikrar içinde hizmet etmeye devam ediyoruz."

Yapılan toplantılarda Bölge Koordinatörü Ali İnci'nin, her geçen gün seçimlere yaklaşıldığına ve yerel yönetimlerin çalışmalarının, vatandaşla temaslarının çok önemli olduğuna dikkat çektiği öğrenildi. Toplantıra sorunların da masaya yatırıldığı ileri sürüldü.