Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 2-0'lık Ankara Keçiörengücü maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Altıparmak, "Öncelikle oynayan oynamayan bütün takımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir mücadele vardı. Bu mücadeleyi yapan bütün oyuncularımı kutluyorum. Oyunun geneline baktığımız zaman rakibin sahasına oyunu yıkmaya çalışan, önde oynamaya çalışan, bunu maçın belli bölümlerinde çok iyi yaptık. Bazı bölümlerinde iyi uygulayamadık ama bugün müthiş bir mücadele vardı. Takım birlikteliği iyiydi. Bugün oyun olarak belki oyuna adapte olamayan oyuncularımız vardı ama takım olarak bunun üstesinden gelmeyi başardık. Bizim için en önemli şeylerden birisi buydu. Bazen böyle 2-3 kişi takımı sırtlaması gerekiyor. Bugün baştan böyle bir maç oldu. Bütün oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz mücadele ettiler" dedi.

TOMANE VE HASAN'IN GOL ATMASI ANLAMLI
Altıparmak, "Maçın geneline baktığımızda çok pozisyona girdik. Özellikle Tomane'nin gol atması, 3-4 tane pozisyona girip çok iyi oynaması, Hasan'ın gol atması bizim için çok anlamlıydı. İç sahada oynadığımız oyunlarda taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bize inanılmaz bir coşku kattılar. Oyuncularım da oyunun çoğu bölümünde o coşkuya oynadıkları futbolla cevap vermeye çalıştılar. Özellikle maçın ikinci yarısını neredeyse yine tek kaleye çevirdik. Rakibin kontra ataklarla geleceğini biliyorduk. Oyunun genelini özellikle kanatlardan oynayarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hak ettiğimiz ve istediğimiz bir galibiyeti aldık. Artık bu galibiyeti unutup bir an önce Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Yukarıda kazanan takımlar oldu, kaybeden takımlar oldu. Yukarıdaki makasın açılmaması adına bizim için önemli bir galibiyetti" diye konuştu.

GÖKHAN'IN OMZU ÇIKTI
İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Karadeniz hakkında da bilgi veren Mehmet Altıparmak, "Gökhan'ın omuzu çıktı. Doktora gidecek. Omuzu yerine oturtuldu ama orada küçük bir şeyler var galiba. Yarın MR'ı çekilecek" şeklinde konuştu.