Göreve geldikleri günden bu yana Canik ilçesinin gelişmesi adına ekip olarak yoğun tempoda çalıştıklarını dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tamamlanmak üzere olan projelerin getirdiği yoğun iş temposu arasında vatandaşla bir araya gelmeyi hiç ihmal etmediklerini söyledi. Resmi işlerin dışında sürekli halkın içinde olduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Biz, halkımızın hizmetinde olmak üzere bu göreve getirildik. Onların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda bu görevi ifa etmekle mesulüz" diye konuştu.

VATANDAŞI BUYUR ETTİ, "MAKAM KAPIMIZ HEP AÇIK"

Makam kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, "Önceleri belediyelerde haftanın bir günü 'Halk Günü' olarak belirlenirdi. Halk gelip talep ve şikayetlerini belediye başkanlarına o gün dile getirirdi. Biz göreve geldiğimiz günden beri makam kapımızı vatandaşımıza hep açık tuttuk. Bizim için her gün Halk Günü. Vatandaşımız gün ya da saat ayırt etmeksizin her zaman Başkanlık makamına gelip bizimle görüşme imkânı bulabilmektedir. Sahada çalışırken de zaten halkımızla iç içeyiz. Eğer halka sağlıklı şekilde hizmet sunmayı amaçlıyorsak bir yandan yatırımlarla ilçenin gelişmesi için koştururken bir yandan da halkın içinde bulunmalıyız" dedi.

"SOSYAL MEDYADA HER SORUYA CEVAP VERİYORUZ"

Sosyal medyayı da bu amaç doğrultusunda kullanarak halkın sorularına rahatça cevap verebildikleri bir mecraya dönüştürdüklerini ifade Başkan Sandıkçı, "Vatandaşımız sosyal medya hesaplarından diledikleri konularda şahsıma ya da belediyemize görüş ya da taleplerini iletebilmektedir. Bununla ilgili her hafta yayına giren 'Başkana Soru-Yorum' adlı bir video programı da başlattık. Her yaştan vatandaşımızın sosyal medya aracılığıyla şahsımıza ve belediyemize yönelttiği soruları bu programda cevaplandırmaya çalışıyoruz. Şundan eminim ki halkımız, dürüst ve samimi yaklaşımınızı kesinlikle karşılıksız bırakmıyor ve o ölçüde gönlünü yüreğini size açıyor" dedi.