Esenyurt'ta şiddetli lodos nedeniyle uçan apartmanın çatısı vatandaşların üzerine düştü. Olayda biri bebek 4 kişi yaralandı, bir kişi ise hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay Kıraç Mahallesi İstiklal Caddesi'nde yaşandı. Şiddetli lodos nedeniyle bir binanın çatısı uçtu. Çatı parçaları yolda yürüyen vatandaşların üzerine düştü. Olayda biri bebek 4 kişi yaralanırken, 1 kişi ise hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı

FIRTINA 4 CAN ALDI

 İstanbul Valiliği, şiddetli lodos nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 19 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşulları nedeniyle AFAD verilerine göre 1'i yabancı uyruklu, 3'ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3'ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır.
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan tüm çağrılara ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından ivedilikle müdahale edilmekte ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir" denildi.